Vindola Conservation Centre Case Study - Go Green Office Solutions

Delivery & Installation in UK & Ireland

Free Bespoke 3D Office Plan

Vindola Conservation Centre Case Study

  • Location: Northumberland
  • Size: 112.3 sqm
  • Brief: Natural tones

This project was an exciting one for Go Green as the office that needed furnishing had not yet been built. We were given rough plans to work with and from this we were able to take the project, from 2d to 3d, to installation.

As the conservation centre had decided to use only natural and environmentally friendly materials to build the centre, the client wanted this carried throughout the building and furniture. We recommended walnut shades with black frames, which not only gives the furniture a modern feel, but was also the practical choice as the work carried out will be very messy and muddy!

With Go Green’s environmentally friendly ethos and passion for the environment, the Vindola Conservation Centre project was a dream collaboration.

Contact us today to speak about your office fitout needs:

Get Started Today

Speak to one of our London team today, simply call us on 0203 958 4422 or complete the form below to request a callback.

As Trusted By