HMS Case Study - Go Green Office Solutions

Delivery & Installation in UK

Free Bespoke 3D Office Plan

HMS Case Study

  • Location: Electric Ave, Liverpool
  • Size: 15000 sq ft
  • Brief: Modern, Collaborative, Bench Seating, Corporate Colours

HMS contacted us to design and suitable floor plan over two floors for their head offices in Liverpool. To cater for over 100 staff we came up with best layout solution to combine workstations, collaborative areas, meeting rooms and directors suites.

We installed a comfortable, on brand collaborative sitting space for HMS. These spaces allow for intimate and private face to face meetings which are conducive to cooperative undertakings by a team. (Covid friendly)

Visitor sitting area

The new waiting area fitted with 3 comfortable 2 person couches to make HMS’s guests stay as comfortable as possible. We were mindful to match the couches with the corporate colours of HMS, as to keep a brand consistency across their office.

We took their old redundant furniture as these were destined for landfill. With the intention of re-housing in local companies and charities. With a team of 6 installers, we cleared their existing furniture then delivered and installed their new furniture in 4 working days.

Contact us today to speak about your office fitout needs:

    Get Started Today

    Speak to one of our London team today, simply call us on 0203 958 4422 or complete the form below to request a callback.

    As Trusted By

    x

      Apply Now